Massage

De fleste af os har prøvet hvilken healende virkning en gang massage kan have på os og vores velvære. Den samme virkning har massage på vores hunde.

Hundemassage går ind og virker, ikke bare på din hunds fysiske vebefindede men i allerhøjeste grad også på det psykiske.

Rent fysisk påvirker hundemassage hele hundens krop ved at forstærke cirkulationen, muskel og nervesystemerne og deres gensidige funktioner. Ved manipulation af kroppens bløde væv udrenses, afslappes eller stimuleres hunden samtidig ved at eventuelle spændte muskler løsnes op.

Ved hundemassage øges iltningen af kroppens blod. Herved forbedres stofskiftet, ydeevnen ændres til det bedre og hunden vil hurtigere restituere sig efter eventuel sygdom.

Hundemassage løser muskelrelaterede problemer ved at give musklerne styrke og flexibilitet. Den forebygger skader og mindsker træingsskader.

Udover at have en healende virkning rent fysisk anbefales hundemassage naturligvis også til genoptræning efter operationer, gigt, slag, forvridninger samt muskelspændinger i det hele taget.

Rent psykisk virker hundemassage afslappende. Den påvirker vores nervesystem så der skabes balance mellem krop og sjæl.

Det ses derfor ofte at hundemassage har en positiv effekt på eventuelle nervøse og stressede hunde der efter en serie massager bliver mere rolige og blide.

Det kan også anbefales at du før en konkurrence, typisk agility, giver din hund en opvarmningsmassage.

Jeg stiller gerne op i forbindelse med konkurrencer og tilbyder
opvarmningsmassager til 100,- pr. hund ( ca. 15 min. )

tekst billede