Muskelskade

Tekst m/billede

Hundevelvære er lige netop hvad det er at komme hos Pernille.

Pernille har hjulpet flere af vores hunde.

For år tilbage var vores sheltie Happy uheldig at blive bidt i en muskel i skulderne, af en usikker hund. Happy gik på 3 ben, vi var dybt frustreret. Dyrlægen røgen fotograferede tjekkede alt, endte med at udskrive smertestillende, men Happy støttede bare ikke på det forben. Pernille er tilknyttet min dyrlæge i Støvring, så Tina (dyrlægen) anbefalede at Pernille ”kiggede” på Happy. Jeg må sige Pernille har magiske fingre! Happy kom hos Pernille 1 gang om ugen i 3 uger, derefter 1 gang hver anden uge. Efter 5 besøg, så Happy´s fremtid på agilitybanen igen lovende ud. Happy bliver indimellem tjekket hos Pernille, hvis vi vurdere vores skønne dreng ikke er helt sig selv, eller før en konkurrence.

Tekst m/billede

Vores ældste border collie Queen på 12, har vi også brugt Pernille til, da hun for 2 år siden fik agilityskade. Queen er ikke vild med at alle kommer for ”tæt” på hende mht. massage. Men Pernille er blevet ”lukket” ind med det samme, Queen er fuldstændig afslappet og tryg i Pernilles magiske fingre.  Efter hendes skade er hun igen tilbage på agilitybanen, trods sin høje alder løber hun stadigvæk, dog senior klasse og hyrder indimellem. 

Lykke (Border Collie) har også været ved Pernille et par gange, hvor vi syntes hun ikke helt var sig selv, begge gange med stor succes. Pernille er guld værd. Jeg kan ikke sætte ord på hvad hun gør, men det hun gør, gør mine hunde glade!

Queens skønne datter Hope er meget sensitiv, kun min mand & jeg kan komme helt tæt på hende. Hope ”løber lidt med hovedet under armen”, så vi ville meget gerne have tjekket hende igennem. Hos Pernille er der tid og hjerterum til den enkelte hund. Vi havde Hope med til en af Queens behandlinger, for at sluse hende ind i en behandling. Hope mærkede hurtigt at Queen var tryg, så hun sprang bare op på briksen, som om hun ville sige ”Nu er det da min tur”. Vi var så overraskede og glade.

Joy min Border Collie på 1 år, har lige været ved tjek før HD, AD og OCD foto. For lige at være sikker på alt var så optimalt som muligt. Joy er ligeså glad for Pernille som resten af flokken.

Jeg vil til en hver tid anbefale Pernille til andre, vi er meget trygge ved at overlade vores hunde i hendes hænder.